Moorside High School

Moorside High School

Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School Life at Moorside High School
A friendly, caring school with a family ethos

School Day


TIMES/BELLS


PERIODS

LENGTH OF LESSONS

BREAK & LUNCH

 08.20

Pupil to arrive at school

 

 08.25

 Doors close

 

 08.30 – 08.50

 Form time/Assembly

 20 minutes

 08.50 – 09.50

 Period 1

 60 minutes

 09.50 – 10.50

 Period 2

60 minutes

 10.50 – 11.10

 Break

 20 minutes

 11.10 – 12.10

 Period 3

 60 minutes

12:10 - 12:55

Lunch

45 minutes

12:50

Warning Bell

 

 12.55 – 13.55

 Period 4

 60 minutes

 13.55 – 14.55

 Period 5

 60 minute

End of the School Day